24.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 juuli 2024
PersoonTõenäoliselt parim autoremont Raplas

Tõenäoliselt parim autoremont Raplas

Autoremonditöökoda Seersant M&A OÜ pälvis hiljuti kõrge tunnustuse, kui nad valiti Raplamaa parimate ettevõtete tunnustamisel laureaadiks kategoorias “Väike ja tubli”. Tegemist oli nende jaoks esimese sellise tunnustusega ning ettevõtte eestvedaja Andres Seersant ütles, et on tunnustuse eest tänulik.

“Esiteks tuli see väga suure üllatusena. Ma polnud üldse arvestanud, et võin selles kategoorias läbi lüüa. See kindlasti annab motivatsiooni, et teha veelgi rohkem,” sõnas Seersant.
Kui vaadata ettevõtte nime, võib esmapilgul ekslikult arvata, et selle tegevusvaldkond on midagi militaarset. Tegelikult viitab ettevõtte nimi selle asutajatele, Andrese vanematele Marjele ja Antsule, kes alustasid oma ettevõttega 1998. aastal, kui Andres oli alles 14-aastane.
Esialgsed tegevusvaldkonnad olid hoopis midagi muud kui praegune autoremont. Marje Seersant pakkus audiitoriteenust ning Ants Seersant maamõõtmist. Autoremondini jõutigi alles siis, kui Andres ettevõtte üle võttis. Uut juriidilist keha polnud mõtet luua, sest vana oli olemas ning nii võttiski Andres Seersant oma vanemate loodud ettevõtte üle.

Väike ja tubli
Kui auto mootor tõrgub, kas on vaja rehvid välja vahetada või tuleb mingeid teisi töid teha, siis mõtlevad paljud Rapla inimesed esimese hooga just Seersant M&A Service’i peale. Esiteks on nende töökojal hea asukoht – täpselt Koidu ja Kastani tänava tööstuspiirkonna südames. Teisalt teevad sealsed remondimehed ka head tööd. Ettevõte reklaamib end ise hüüdlausega “Tõenäoliselt parim autoremont Raplas”.
Andres Seersant ütles, et selle lause peale tuldi ühiselt koos kliendiga, kes nende veebilehte haldab. “See sai välja mõeldud juba ammu. Meile tundus, et see sobib ja nii ta 

5 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vastaja
25. juuni 2024 17:08

Kommenteeringi….mjah! Kes teab, see teab!

Mina tean
28. juuni 2024 23:01
Vasta  Vastaja

Las siis juba kõik teavad….parimast on asi kaugel. Remondi kvaliteet on allapoole igasugust piiri,arved tehakse varuosade peale mida paigaldatud ei ole, kirjutatakse töö tunde juurde ja pärast väga ülbelt lastakse inimene üle ja kahjusid ei korvata. Lühidalt, tegeletakse peatamisega.

Mina tean
28. juuni 2024 23:02
Vasta  Mina tean

*petmisega

To mina tean
2. juuli 2024 17:36
Vasta  Mina tean

Raplas pole vist ühtegi ausat autoremondifirmat! Tuttav viis ka auto remonti (väike töö, paar tundi), lõhuti ära mitmed asjad, aga tuttavale öeldi, et asi juba vana ja OLI katki! Asju vaadates näha, et meisli või kruvikaga usinasti rasbeldatud ja väänatud!
Mitu asja lõhuti ära? Seega ausaid pole!

Nimi
7. juuli 2024 21:09

Osavaid töömehi seal on, kuid mõned sosssepad, kes seal tööl on, tõmbavad oma ebakvaliteetse töö tõttu ettevõtte maine alla, sest et endal ka paar korda olnud vajadus lasta tehtud töö ümber teha.