21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
LisalehtKäsitöölaneInnovatsioon või traditsioon? Lihtsas keeles - leiutamise lugu

Innovatsioon või traditsioon? Lihtsas keeles – leiutamise lugu

Käsitöö ei ole mitte ainult tuim eseme valmis tegemine. Tihtilugu on eseme taga sügavam filosoofia, loomisprotsess, mida võib teada vaid tegija ise. Kas me mõtleme, kuidas oleme siiamaale jõudnud? Kuidas meil on kõiksugu masinad, mis meie elu ja tegemisi aitavad ellu viia ja ilma milleta ei kujuta me elu ettegi?

Kes on vähegi meediat jälginud, mõnest konkursist osa võtnud, võib-olla ka mõne rahataotlusprojekti kirjutanud, see teab hästi, kui oluline on praegusel ajal innovatsioon. Ikka soovitakse näha uuendusi, uusi lahendusi, uut ideed, mõnda uut tehnikat jne. Aga kuhu jääb hea ja sisse töötatud vana, aga kasulik ja turvaline?

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare