21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
SportJalgpalli EM-i ennustusmängu vahekokkuvõte

Jalgpalli EM-i ennustusmängu vahekokkuvõte

Jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel ootavad ees veerandfinaalid ning aeg on teha Raplamaa Sõnumite korraldatud ennustusvõistluse vahekokkuvõte. Siinkohal on välja toodud kõik ennustajad, kes on kogunud vähemalt 19 punkti. Kolm liidrit on siiamaani kogunud 25 punkti. Need on Sander Kala, Karla Keelmann ja Kaspar Ojavee.

Lootust seda ennustusvõistlust võita on muidugi veel mitmel mängijal. Praegu käib võistlus veel kuue punkti peale. Koos alagrupimängude tulemuste ennustamisega palusime oma lugejatel panna kirja ka see, keda nad ennustavad Euroopa meistriks ja keda suurimaks väravakütiks. Mõlema õige vastuse eest saab kolm punkti. Need õiged vastused selguvad alles pühapäeva, 14. juuli hilisõhtul, kui mängitud saab EM-i finaal.
Toome siinkohal välja ennustusvõistluse praeguse seisu. Ennustaja nime järele on sulgudesse märgitud, keda ta ennustas Euroopa meistriks ja keda suurimaks väravakütiks.

25 – Sander Kala (Prantsusmaa, Mbappe), Karla Keelmann (Saksamaa, Mbappe), Kaspar Ojavee (Prantsusmaa, Mbappe)

24 – Kallo Keelmann (Prantsusmaa, Mbappe), Ants Lindre (Saksamaa, Cristiano Ronaldo), Martin Leis (Prantsusmaa, Mbappe), Astrid Luts (Inglismaa, Kane)

23 – Raido (Prantsusmaa, Kane), Ralf Ander Nurmsoo (Prantsusmaa, Foden), Janar Tambaum (Inglismaa, Mbappe), Tauri Bachmann (Prantsusmaa, Mbappe), Helen Allet (Inglismaa, Kane)

22 – Toomas Uuskam (Saksamaa, Mbappe), Eero Susi (Prantsusmaa, Mbappe), Kevin Liimask (Inglismaa, Mbappe), Marko Kasepõld (Saksamaa, Mbappe)

21 – Madis Kirss (Saksamaa, Foden), Andres Urbla (Prantsusmaa, Mbappe), Janek Eslon (Itaalia, Mbappe), Janek (Prantsusmaa, Mbappe), Toivo Sepp (Prantsusmaa, Mbappe), Sten Kenert Maalinn (Saksamaa, Mbappe)

20 – Sandra Kala (Prantsusmaa, Mbappe), Jaak Volga (Saksamaa, Morata), Jüri Maltsar (Inglismaa, Cristiano Ronaldo), Kristjan Paulberg (Inglismaa, Kane), Elisabeth Laisaar (Hispaania, Wirtz), Veiko Viljas (Inglismaa, Foden), Aivo Konsa (Hispaania, Mbappe), Kalev Kants (Prantsusmaa, Diogo Jota), Kaspar Kasepõld (Saksamaa, Kroos)

19 – Veiko Lindre (Inglismaa, Modric), Rasmus Nurmsoo (Inglismaa, Kane), Jaanus Keert (Inglismaa, Kane), Heiki Hepner (Inglismaa, Kane), Tarmo Sepp (Inglismaa, Kane), Henri Polakene (Inglismaa, Kane), Aili Urke (Inglismaa, Kane)

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare