21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
KrimiPolitseiteated

Politseiteated

Politsei- ja piirivalveamet

Kehtna vald
29. juunil kell 22.31 toimus liiklusõnnetus Reonda külas Vändra-Lokuta-Lelle tee 12. km, kus 51-aastane mees sõitis mopeediga TMS teelt välja kraavi. Mopeedi juht toimetati haiglasse.

Märjamaa vald
Politseile anti teada, et ööl vastu 19. juunit täpselt teadmata ajal varastati Orgita külas maja eest lukustamata jalgratas Scott. Kahju on 300 eurot.
Politseile anti teada, et 21. juunil varastas Märjamaa alevis Tehnika tänaval korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus tuvastamata inimene toast laualt 350 eurot sularaha. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Rapla vald
Politsei sai teate, et 26. juunil tekkis konflikt Kodila külas kortermaja trepikojas kahe naabri vahel, mille käigus 51-aastane naine ründas teist naist. Konflikti sekkus viimase abikaasa, keda 51-aastane naine samuti ründas ja tekitas talle valu. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.
30. juunil kella 12.21 ajal juhtus liiklusõnnetus Rapla-Varbola tee 9. kilomeetril Palamulla külas, kus 82-aastane mees ei andnud sõiduautoga Mercedes-Benz GLS 350 D 4MATIC teed peateel liikunud sõiduautole Audi A6, mida juhtis 40-aastane naine. Üks kokku põrganud autodest jäi teele, teine sõitis kraavi, kuid jäi ratastele. Mercedes-Benz’i kaassõitja, 84-aastane naine ja Audi juht ning kaassõitja, 39-aastane mees, toimetati haiglasse.
Politseile anti teada, et ajavahemikul 15.–17. juuni varastati Pirgu külas Seli-Angerja tee 3. kilomeetrilt sõidukõlbmatu sõiduauto BMW 320I ja selles olnud tööriistakohver. Kahju on 400 eurot.

Kelmus
Raplamaal elav mees andis politseile teada, et eelmise aasta aprillis võeti temaga Telegrami rakenduse kaudu ühendust ja pakuti võimalust investeerida krüptovaluutasse, kandes erinevatele arvetele nende juhendamisel enda raha. Kui mees soovis 2024. aasta alguses raha välja võtta, siis seda mehele erinevatel ettekäänetel ei võimaldatud. Kahju on 35 000 eurot.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare