19.4 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
spot_imgspot_img
UudisedRaplamaa haigla seisab väljakutse ees leida püsiv psühhiaater

Raplamaa haigla seisab väljakutse ees leida püsiv psühhiaater

Raplamaa haigla otsib aktiivselt meeskonda püsivat psühhiaatrit. Ooteaeg spetsialisti vastuvõtule on patsiendi jaoks hetkel kuus nädalat.

Vaimse tervise probleemidele otsivad inimesed aina rohkem abi. See tähendab ühtlasi, et aina rohkem vajavad haiglad juurde spetsialiste, kes suudaksid kõik patsiendid mõistliku ooteajaga ära teenindada. Sihtasutuse Raplamaa Haigla vaimse tervise õde Eda Müürsepp toob murekohana välja, et paraku käivad Raplas enamasti psühhiaatria residendid ning püsivalt kedagi ei leita. Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) peaks tema arvates ka oma tütarhaiglas psühhiaatri olemasolu tagama, praegu aga ei ole Raplas üldse psühhiaatrit.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare