15.5 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
ValladRapla valdVald algatas detailplaneeringu Kopramäe keskuse rajamiseks

Vald algatas detailplaneeringu Kopramäe keskuse rajamiseks

Rapla vallavolikogu kiitis heaks eelnõu algatada Sulupere külas Kopramäe detailplaneering eesmärgiga rajada sinna Kaitseliidu Rapla maleva staabi- ja tagalakeskus. Otsus võeti neljapäeval, 27. juunil toimunud istungil vastu ühehäälselt.

Staabi- ja tagalakeskuse rajamisest Kopramäele on räägitud mitu aastat ning selle otsusega tehti oluline samm selles suunas, et ühel päeval sinna tänapäevane keskus ka kerkiks. Kõnealune maa-ala asub Rapla külje all Sulupere külas. Detailplaneeringu kohaselt rajatakse sinna kuni kuus hoonet suurima kõrgusega 15 meetrit. Lisaks tuleb ka sidemast kõrgusega kuni 45 meetrit ning platsid ja parklad pindalaga kuni 11 000 ruutmeetrit. Planeeringuala pindala on ligikaudu 14 hektarit.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
3. juuli 2024 10:18

Pilt on kena, aga kuidas see mets sinna keskuse ja Kopramäe elumajade vahele tekib?

Roosi
3. juuli 2024 12:29
Vasta  raplakas

Bolševiku kolhoosi mullikate karjaamaal viibisid igal neljapäeval RKK direktor ja pioneerijuht igal neljapäeval, arutamas pioneeritöö suuniseid EKP näpunäidete järgi. Kolhoosi karjak oli väga kuri, kui Dire jälle okastraataia värava lahti jättis. Torkis GAS 21 tagarehve naaskliga. Aga Lap`-ril oli Autobaasis ka kaasparteilane, kes laskis kummijukul rehvid tasuta ära lappida!

raplakas
5. juuli 2024 17:40
Vasta  raplakas

Miks miinus – seal ju lage maa. Ja sellise metsa kasvamine võyab paarkümmend aastat aega