21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
UudisedTänavatoit otse kaubikust

Tänavatoit otse kaubikust

Rapla Keskväljaku turupoolsel platsil oli eelmisel neljapäeval taas näha kollast kaubikut kirjaga Söögiässad. Tegemist on Raplamaal tegutseva toiduautoga (Food truck), mis pakub tänavatoitu otse kaubikust.

Varem nime all Jätsipoiss tegutsenud ettevõte on alguse saanud Kohilast, kuid nüüd on menüü laienenud ning ka nimi muutunud. Juba mõnda aega tegutseb toiduauto nimega Söögiässad ja nende valikusse kuuluvad vana hea retroburger, grillburger, kebabi praad, friikad ning kana- ja seapraad. Muidugi on alles ka pehme jäätis erinevate maitsetega.
„Selline muusika siin praegu meil toimub,” ütles foodtrucki eestvedaja Rando Reiska, kes on inimestele võib-olla tuttavam oma esinejanimega Lambadaz. „Täna oleme Raplas, homme Kohilas ja Sakus käime ka,” ütles ta möödunud neljapäeval, kui temaga Raplas vestlesime.
Rando sõnul on seesugune kollane söögikaubik tegutsenud ja mööda Raplamaad ringi sõitnud umbes kuu aega ja Raplas olid nad enne eelmist neljapäeva ka ühe korra varem tänavatoitu pakkunud, mis külastajaid ligi tõmbas ja huvi pakkus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare