21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
SportKohila Püsivuse neiud teenisid oma suvepuhkuse uhkelt välja

Kohila Püsivuse neiud teenisid oma suvepuhkuse uhkelt välja

Kaido Mägi, Kohila Püsivus

Kohila Jalgpallikool ehk Kohila Püsivuse U16 neidude ühisvõistkond tegi suvele väga võimsa sissejuhatuse. Nimelt osalesid nad juuni lõpus Eesti suurimal rahvusvahelisel jalgpalliturniiril Pärnu Summer Cup. Ehkki meil ei õnnestunud seal kaasa rääkida kõrgete kohtade jagamisel ning saavutasime 6. koha, nautisime ometigi Pärnu suvemõnusid ja võistkonna ühistegevused platsi kõrval pakkusid meile ägedaid emotsioone.
Juuli alguses osalesime pärast mõnda puhkepäeva juba järgmisel turniiril. Esmakordselt võtsime osa Tallinn Cup’i rahvusvahelisest turniirist, kus lisaks kahele juba tuttavale Eesti võistkonnale saime rammu katsuda ka poolakate, leedukate, lätlaste ja soomlastega. Turniir oli meile väga edukas, saavutasime täiseduga esikoha ning seda väravate vahega 21-4. Lisaks võistkondlikule edule valiti meie esiründaja Maribel Laidmets turniiri parimaks mängijaks.
Nüüd saavad neiud nautida igati auga välja teenitud suvepuhkust, et juba juuli lõpus taas keskenduda liigamängudele, kui 27. juulil võõrustame Kohilas Tallinna FC Levadia võistkonda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare