21.7 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
PersoonKui mõtled ustele, tuleb kohe meelde Doorfiks

Kui mõtled ustele, tuleb kohe meelde Doorfiks

Doorfiks OÜ ei ole oma 19 tegevusaasta vältel pälvinud just palju avalikku tunnustust, ent üks tuli hiljutisel Raplamaa parimate ettevõtete konkursil. Seal tõsteti Doorfiks OÜ nominendiks kategoorias “Väike ja tubli”. Ettevõtte eestvedaja Villu Läätse sõnul on tal hea meel, et nüüd on ka nende tegemisi märgatud. “Muidu pusime nagu omaette, aga nüüd meid märgati. Muidugi annab see motivatsioonitõuke jõuda tippu,” sõnas Lääts.

Nagu ingliskeelsest nimestki võib välja lugeda, on Doorfiks OÜ tegevusala seotud ustega. Tegeldakse uste müügi, paigalduse, hoolduse ja remondiga. Viimastel aastatel on tegevust laiendatud ning lisaks tehakse neidsamu asju ka väravate ja tõkkepuudega. Viimase kolme aasta jooksul on lisandunud ka siseruumides asuvate uste müük ja paigaldamine.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Teise firma klient
10. juuli 2024 12:49

No ega ikka ei vali küll!