21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politsei- ja piirivalveamet

Kehtna vald
Politsei sai teate, et 6. juuli öösel tekkis Kehtna alevikus kortermaja juures konflikt, kus praegu tuvastamata noormees läks kallale 18aastasele noormehele ja tekitas talle valu. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Lääne päästekeskus

Poisid imetlesid vaadet
2. juulil kell 22.15 teatas pealtnägija, et Juuru alevikus on kaks poissi hoone katusel ning oli mures nende ohutuse pärast. Päästjad püstitasid redeli ning tõid poisid, kes olid kõrgemale läinud vaadet kogema, katuselt turvaliselt alla.

Kustutamata lõke ohustas pinnast
3. juulil kell 8.09 helistati häirekeskusesse, kuna Raplas Rabajärve juures tuli maapinna seest suitsu. Päästjad tuvastasid, et varem tehtud lõke oli jäetud täielikult kustutamata ning seetõttu suitses ümbritsev turbapinnas. Põlengukoht kasteti veega üle, et tagada edasine ohutus.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare