11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
SportRapla Tantsustuudio duo võitis Euroopa meistrivõistlustel medali

Rapla Tantsustuudio duo võitis Euroopa meistrivõistlustel medali

28.-30. juunil osales Rapla Tantsustuudio Norras peetud ICU Cheerleadingu Euroopa meistrivõistlustel ja seda viies kategoorias. Esimesel võistluspäeval avati medaliarve, sest Jane Tiit ja Keit Vilu tõid koju pronksmedali cheer hip hop duode kategoorias.
„Norras toimunud 2024 ICU Cheerleadingu Euroopa meistrivõistlused pakkusid põnevust ja suurepäraseid tulemusi. Ajaloo suurima osalejate arvuga Cheerleadingu EM tõi kokku 3831 sportlast kogu Euroopast,” kirjutab Rapla Tantsustuudio oma Facebooki lehel.
Enne Euroopa meistrivõistlustele sõitu näitas tantsustuudio oma kavasid Raplas Sadolini spordihoones, mis pakkus inimestele palju huvi ja sportlastele elati tulihingeliselt kaasa.
Teistes kategooriates tuli parim tulemus cheer pom duode kategoorias, kus Mia Kadarik ja Gerli Ogga jõudsid Euroopa viie parema hulka, mis on samuti märkimisväärne saavutus.
Performance cheer suunal näitasid Rapla noored sportlased oma sihikindlust, saavutades 12. koha cheer pom kategoorias ja 9. koha juunior vanusegrupis cheer jazz kategoorias.

Rapla Tantsustuudio Junior Pom Team saavutas performance cheeris 10. koha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare