21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
SportRaplamaa võistkonnad Haapsalu Footballi festivalil

Raplamaa võistkonnad Haapsalu Footballi festivalil

Taavi Tüvist

28.-30. juunini osales kolm Raplamaa Jalgpallikooli noorte võistkonda rahvusvahelisel festivalil Haapsalu Football.
Raplamaa Jalgpallikool pani välja 2014., 2015. ja 2016. aasta poiste võistkonnad. Esmalt mängiti alagrupi mängud ja siis otsa sõelmängud. 2015 sündinud poistel läks selles mõttes kõige edukamalt, et pääseti poolfinaali, kus mindi vastakuti Läti Jekabpilsi võistkonnaga. Paraku seekord 2:8 selge kaotus. 3.-4. koha kohtumises oldi mängus sees ja 1:1 poolaja järel tuli hetkeline mõõn, kus vastane skooris mitmel korral järjest ja võttis 4:1 võidu. 4. koht.
2014 sündinud poistel olid tublid esitused ja löödi ka väravaid, päris suuri kaotusi välditi ja näidati, et selles pundis on sisu küll. Paraku pidid poisid seekord leppima 9. kohaga.
2016. aastal sündinud olid kõige pisemad lapsed. Seal mängib meil ka üks tütarlaps kaasa ja väga edukalt. Tubli oled, Maria! Alagrupist ühe võidu – Kohila Püsivuse üle – ja kahe kaotusega pidi võistkond hakkama heitlema kohtadele 5.-8. Esmalt alistati Haapsalu Kratid 1:0 ja siis viimases kohamängus tunnistati Nõmme Kalju 3:1 paremust. Kokkuvõttes aus 6. koht.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare