21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
UudisedUSA suursaadik võõrustas peokülalisi oma residentsi õuel

USA suursaadik võõrustas peokülalisi oma residentsi õuel

Ameeriklaste jaoks tähendab 4. juuli sama mis eestlaste jaoks 24. veebruar. See on iseseisvuspäev, millega tähistatakse vabanemist rõhumise ja türannia alt. Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis George P. Kent korraldas sel puhul vastuvõtu ning võõrustas külalisi oma residentsis Maarjamäel.

Iseseisvuspäev on patriootlik püha, kus ümbrus peab olema kaunistatud sinise, punase ja valgega ehk USA lipuvärvidega. Üks suur vahe Eesti ja Ameerika iseseisvuspäeva puhul muidugi on. Eestlased tähistavad oma iseseisvust keset talve, aga ameeriklaste privileeg on teha seda aasta kõige soojemal ajal ehk juuli alguses. Seega peetakse pidusid enamasti vabas õhus aiapeona.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare