19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
SportTükikene Raplamaad Pariisi olümpiateel

Tükikene Raplamaad Pariisi olümpiateel

Raplamaa juurtega purjelaudur Ingrid Puusta ja Järvakandi vibuklubi endine vibulaskja Reena Pärnat võtavad osa selle aasta Pariisi olümpiamängudest.

Vibulaskja Reena Pärnat, kes treenis algul Järvakandi vibuklubis, tegi Pariisis oma senise olümpiatee parima eelvõistluse. 12 voorust ja 72 lasust koosnenud formaadi lõpuks kogus eestlanna 720 võimalikust punktist 646, mis andis 64 sportlase seas 42. koha. Kolm suve tagasi Tokyos oli skoor 20 ja 2012. aasta Londoni mängudel 25 silma võrra madalam. Neil puhkudel lõpetas ta kuuenda kümne alguses.
Pärnat tegi oma debüüdi juba 2012. aastal Londonis. Rio de Janeiro mängud jäid vahele ning taas õnnestus kvalifitseeruda kolm suve tagasi Tokyos.
Purjelaudur Ingrid Puusta on Pariisi olümpiamängudel kahe võistlussõidu järel 19. kohal. 29. juulil peetud esimese sõidu lõpetas eestlanna 15. kohal, kuid hiljem tema tulemus tühistati, põhjuseks oli stardiviga. Teises sõidus püsis Puusta kogu aeg esikümnes ja lõpetas lõpuks 9. kohal. Kahe sõidu kokkuvõttes on Puusta 34 kohapunktiga 19. kohal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare