Lihtne kerge roog, mis sobib nii lisandina kui ka pรตhitoiduna. Parim soojalt.
Vaja lรคheb: pool kilo aedube, 2-3 kรผรผslaugukรผรผnt, kimp peterselli, 3-4 sl oliiviรตli, soola ja suur peotรคis riivitud parmesani vรตi muud kรตvajuustu.
Tee nii: Lรตika ubadelt otsad, vรตid soovi korral ka vรคiksemaks tรผkeldada. Keeda oad soolaga maitsestatud vees parajalt pehmeks. Nรตruta ja pane kaussi. Kuni oad keevad, haki kรผรผslauk, petersell ja riivi juust. Lisa need koos รตliga kuumadele ubadele ja sega. Vajadusel vรตid lisada veel soola. Serveeri kohe.
Vahelduseks vรตib pรคrast nรตrutamist praadida ube oliiviรตli ja vรตi segus koos hakitud kรผรผslauguga. Petersell ja juust lisa pรคrast praadimist.
Head isu!
Parmesaniga aedoad
0 Kommentaari


