19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
TarbijaRetseptidParmesaniga aedoad

Parmesaniga aedoad

Lihtne kerge roog, mis sobib nii lisandina kui ka põhitoiduna. Parim soojalt.
Vaja läheb: pool kilo aedube, 2-3 küüslauguküünt, kimp peterselli, 3-4 sl oliiviõli, soola ja suur peotäis riivitud parmesani või muud kõvajuustu.
Tee nii: Lõika ubadelt otsad, võid soovi korral ka väiksemaks tükeldada. Keeda oad soolaga maitsestatud vees parajalt pehmeks. Nõruta ja pane kaussi. Kuni oad keevad, haki küüslauk, petersell ja riivi juust. Lisa need koos õliga kuumadele ubadele ja sega. Vajadusel võid lisada veel soola. Serveeri kohe.
Vahelduseks võib pärast nõrutamist praadida ube oliiviõli ja või segus koos hakitud küüslauguga. Petersell ja juust lisa pärast praadimist.
Head isu!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare