19.4 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
ValladMärjamaa valdKas Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskool läheb kinni?

Kas Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskool läheb kinni?

Viimasel ajal on olnud kuulda, et Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskool võidakse sulgeda.

Kooli direktor Enn Roosi ütles, et praegusest olukorrast on võimalik täpsemalt rääkida septembri esimese nädala lõpus. Veel ütles ta, et praegu on need vaid kuulujutud.
“Sellised jutud käivad küll. Neid jutte on olnud varemgi. Meil on septembrisse planeeritud teatavad kohtumised, aga praegu on see kõik kuulujutumaiguline,” sõnas Roosi. Ta lisas: “Hea oleks, kui saame sellest rääkida septembris, kui koolitöö on reaalselt käima läinud.”
Ta kinnitas, et eesootav õppe­aasta 2024/25 saab alguse tavapäraselt nagu varasematel aastatel. Sama kinnitati Raplamaa Sõnumitele ka haridus- ja teadusministeeriumist. “Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolis algab õppeaasta tavapäraselt.
Kooli tuleviku osas saame infot jagada septembri teises pooles,” rääkis ministeeriumi pressiesindaja Paul-Henry Sereda.

7 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Alex
20. aug. 2024 10:31

No see on küll ootamatu uudis. Eriti kui arvestada, et paljud noored on töötud. Miks nad siis eriala ei taha õppida? Või pole selle erialaga midagi peale hakata?

Kohalik
20. aug. 2024 16:00

See oleks küll väga kahju, kui kinni läheb. Kool ja ühikad värske remondi saanud. Lastel hea kodu lähedal koolis käia või seal samas ööbida.

Kai
20. aug. 2024 19:30

See kool on hea koht kus õpilased saavad õppida neid erialasid mille kohta nad tunnevad huvi ja ühikas on ka väga hea kus saab peale kooli minna ja õppida või puhata ja Vana-Vigala Tehnika ja teenindus koolis on ka palju teisi huvitavaid asju näiteks huvi ringid millest saavad võtta kõik õpilased osa ja need on huvitavad ringid ( ise olen selle kooli õpilane ja see on minu arust väga hea kool kus on väga toredad õpetajad ja seal on väga ilus loodus kus saab jalutamas käia)

Annika
20. aug. 2024 21:15

Kus siis need lapsed õppima hakkavad kes erivajadustega on.????see on ainuke kool mis neid vastu võtab.täiesti nõme ja masendav

Üllar
21. aug. 2024 06:18

Kool on eelmisest sajandist tegutsenud,erialad
on muutunud vastavalt ajale.Mis nüüd on juhtunud? Kus noored peaks ametitarkusi õppima?

mikk
21. aug. 2024 10:16

see ei saa olla tõsi

vaatleja
22. aug. 2024 18:41

Kabineti vaikuses on tore uuendusi juurutada teadmata tegelikku olukorda.