7.2 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
KrimiPolitseiteated 11.09-17.09

Politseiteated 11.09-17.09

Politsei- ja piirivalveamet

Kohila vald
Politsei sai teate, et 13. septembri õhtul ründas 43-aastane naine korteris oma abikaasat noaga ja tekitas talle tervisekahjustuse. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.
Politsei sai teate, et 15. septembril on Aespa alevikus eramus alkoholi tarvitanud 55-aastane mees esialgsetel andmetel tekitanud vigastusi kahele naisele. Kiirabi toimetas mõlemad naised tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Märjamaa vald
Politseile anti teada, et täpselt tuvastamata ajal varastati metsamaterjali vahelaost puitu. Kahju on üle 2450 euro.
Rapla vald
11. septembril kell 17.10 juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Rapla-Türi tee 51. km, kus 47-aastane mees sõitis jalgrattaga ja kukkus. Jalgrattur toimetati haiglasse.

Internetikelmus
Raplamaal elav naine andis politseile teada, et müüs Facebook Marketplace’i vahendusel jalanõusid ja temaga võttis ühendust inimene, kes soovis jalanõud osta kullerteenusega. Selleks edastas ostja müüjale näiliselt kullerteenusele viitava lingi, millele vajutades pidi müüja sisenema internetipanka. Selle tulemusel tehti müüja nõusolekuta tema pangakontolt ülekanne välisriigi pangakontole. Kahju on 1000 eurot.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare