16.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
SportRapla saalihoki võistkondade kullasadu

Rapla saalihoki võistkondade kullasadu

Annika Tammus

Laupäeval, 14. septembril mängisid Rapla naiskond ja meeskond Tamsalus Andres Aosaare mälestuseks korraldatavatel Energialiiga ja M35+ karikavõistlustel.

Naiskonnal oli eriti oluline panus mängus, kaks aastat järjest on nad võitnud ja kolm aastat järjest võitnud võistkond saab suure rändkarika päriseks. Mehed on võitnud mänge lausa neli korda, aga seda üle aasta, ehk siis neil tuleb veel pingutada, et karikas päriseks saada.
Finaalturniirile võitlesid end meeskondadest Rapla Kepiklubi, Prosura, Lauka Kolhoos ja Tabajad. Naiskondadest Kaitseliidu Rapla malev, Kuusalu Eluterve Naine, Jõgeva SK Tähe/Olivia, SK Mustvee.
Poolfinaalis kohtus Rapla naiskond loosi tahtel SK Mustveega ja võitis 5:1. Finaalis oli vastaseks juba mitmendat korda Kuusalu Eluterve Naine. Mäng kulges väga põnevalt, aga naiskond sai oma liikumised käima ja suure isuga realiseeris tulemuseks kindla võidu 8:4. Ühtlasi tähendas see ka seda, et karikas on meie! Kolm aastat karikavõite ja tööd seljataga, nii et tunne oli pärast võitu küll selline nagu laulus, et linn on minu.
Meeste poolfinaalis kohtusid Rapla Kepiklubi ja Tabajad, võit 5:4 Raplale. Finaal Prosura vastu oli pingeline. Normaalaeg mängiti viiki 5:5. Bullititega võttis võidu Rapla Kepiklubi, otsustava bulliti realiseeris Andrus Laurimaa ja meeste värava hoidis bullitiseerias nullis Erti Suurtalu. Meeste pink oli seekord lühike ja kaks mängu 3×15 mänguajaga palavas saalis võttis neist viimase välja. Võit selles väsimusastmes favoriidi Prosura vastu välja võidelda oli täielik ime ja suure tahte tulemus. Mehed lahkusid küll rändkarikaga, mille peavad tagastama, aga pärast sellist viimaste higipiiskadeni võitlust oli kindlasti linn ka nende oma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare