TarbijaRetseptidSeeneseljanka

Seeneseljanka

Anne Ummalas

Rahvuste pรคeval Jรคrvakandis toimunud hoidiste konkursil oli soolaste hoidiste seas absoluutne lemmik Maarika Lehtsalu valmistatud seeneseljanka.

Vaja lรคheb: 2 kg seeni, 600-800 g tomateid, 500 g porgandit, 800 g sibulat, 4 spl soola, 2-3 spl suhkrut, 300 g รตli, 1 spl รครคdikat, 100 g tilli, pipart.

Reklaam:

Tee nii: Porgand tรผkelda, hauta vรคhese veega poolpehmeks, lisa รตli, sibul, seened (kui vajavad kupatamist, tee see varem รคra), tomat ja maitseained. Keeda 10-15 minutit. Pane kohe steriliseeritud purkidesse. Talvel vรตid purgitรคie supiks teha nรตnda, et keedad veidi tรผkeldatud kartuleid ja lisad sinnasamasse potti ka seeneseljanka purgitรคie. See hoidis sobib aga ka niisama leiva peale panna vรตi salatina sรผรผa.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kรตiki kommentaare