Ulvi Blande
Selle salati tegemise idee tuli pärast seda, kui olin näinud internetis pilti. Mind paelusid need roosad pärlid selles toidus. Need olid nii dekoratiivsed, et pidin ka proovima. Guugeldades selgus, et pärlkuskuss on tegelikult röstitud pasta, mis on tehtud väikesteks pallikesteks. Nisujahutainas pannakse vormikestesse ja röstitakse, mis annab pärlitele ümara kuju ja ainulaadse maitse.
Vaja läheb: 150 g pärlkuskussi, 150 g kanafileed, soola, pipart, 2 aurutatud peeti, 100 g india pähkleid.
Tee nii: Pane potti natuke õli, lisa kuumenenud õlile pärlkuskuss, lisa 200 ml vett. Keeda 10 minutit. Jäta jahtuma. Tükelda kanafilee, prae pannil kuldpruuniks, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda peet kuubikuteks. Sega omavahel kokku pärlkuskuss, kanafilee ja peet. Kaunista tükeldatud pähklitega.
Mina lisasin ka fetajuustu, sest mulle see lihtsalt väga meeldib ja peediga sobib ideaalselt.
Idee: retseptisahtel.ee