Ulvi Blande
Mida teha eelmise päeva keedukartulitest ja külmkappi jäänud suitsukanast? Eks ikka salatit. Minu jaoks on väga oluline, millise maitsega kurk on salatis. Avastasin poest väga head soolakurgid kaubamärgilt Eesti And. Neid on nii küüslauguga kui ka tšilliga. Maitsevad nagu kodus tehtud kurgid ja pakk on parajalt väike, et kahe korraga ära tarvitada. Kui on koduseid hoidiseid, võib muidugi kasutada enda tehtud kurke.
Vaja läheb: 300 g suitsukana kintsuliha, 2 suuremat keedukartulit, 2 muna, 4 spl majoneesi, 3 spl hapukoort, 2 väiksemat soolakurki, 1 paprika.
Tee nii: Keeda munad ja jahuta. Haki munad, keedukartul, kanaliha, soolakurk ja paprika väikesteks kuubikuteks. Sega kõik läbi. Sega kokku majonees ja hapukoor, lisa salatisegule. Sega kõik läbi. Vajadusel lisa soola.