Ulvi Blande
Töökaaslane rääkis ükspäev kuulsast hispaania singist, mida tal ei õnnestunud lõikamata kujul kuidagi leida. Sealt tuli mõte proovida teha sellest singist midagi huvitavat. Serrano sink on kuivsoolatud ja vinnutatud sink. Need imeõhukesed singiviilud sobivad nii võileiva peale kui ka lihtsalt suupisteteks. Naistepäeva eel pakuks ühe lihtsa retsepti meestele, mida on lihtne teha kergele nädalavahetuse suupistelauale.
Vaja läheb: 100 g Serrano sinki (8 viilu), 150 g toorjuustu, natuke soola, sidrunipipart, kivideta oliive, rukolat, kaunistamiseks pistaatsia pähkleid.
Tee nii: sega omavahel täidise komponendid, maitsesta. Haki pistaatsiapähklid. Võta singiviil ja määri täidis peale, lisa paar lehte rukolat ja 2 oliivi, keera rulli. Pane valmis keeratud rullid külmkappi ja lase umbes 30 minutit seista. Enne lauale panemist lisa peale balsamico kastet ja puista üle hakitud pistaatsiapähklitega.
Enne serveerimist võib rullid pooleks lõigata, siis on lihtsam süüa, sest sink on natuke sitke.