Camilla Kรคnnola
Kui otsid midagi lihtsat, gluteenivaba ja maitsvat, siis on need pannil kรผpsetatud riisikoogid ideaalne valik. Valmistamiseks lรคheb vaja vaid mรตnda pรตhikoostisosa, tulemus on aga kuldpruun ja meeldivalt kerge. Sobivad nii hommikuseks ampsuks, soolase vรตi magusa lisandiga kui ka kiireks vahepalaks.
Vaja lรคheb: 150 g riisijahu, 1,5 dl vett, 1 tl kuivpรคrmi, 1 tl suhkrut, 1 muna.
Tee nii: Vala riisijahu suurde kaussi. Lisa vesi, kuivpรคrm ja suhkur. Lisa muna ja sega kรตik รผhtlaseks tainaks. Kata kauss ning lase tainal toatemperatuuril umbes 30 minutit kerkida. Kuumuta pannil mรตรตdukal kuumusel veidi รตli. Tรตsta supilusikaga pannile tainaportsud ja prae 2โ3 minutit mรตlemalt poolt, kuni koogid on kuldsed. Tรตsta valmis koogid kรถรถgipaberile, et eemaldada liigne rasv. Serveeri soojalt, nรคiteks moosi, hapukoore vรตi vรคrske salatiga.



