TarbijaRetseptidJõulusalat punase kapsa ja apelsiniga

Jõulusalat punase kapsa ja apelsiniga

Peagi algab üks suur jõulusöömaaeg. Seekord valisime retseptiks salati. Kiire teha ja väga maitsev.

Vaja läheb: 500 g punast kapsast, 0,25 tl soola, 1 hakitud punane sibul, 2 apelsini, 1 granaatõuna seemned, 1 sl oliiviõli, 2 tl (heledat) palsamiäädikat, 0,5 tl vahtrasiirupit või mett, soola ja musta pipart.
Tee nii: Lõika kapsas peenikesteks ribadeks, lisa natuke soola ja sega läbi. Koori apelsin, aseta ühe otsa peale seisma ja lõika ära kõik küljed nii, et eemaldad koore koos selle all oleva valge osaga. Nüüd lõika apelsin sektoriteks. Lisa salatile. Seejärel lisa hakitud sibul, granaatõuna seemned, õli ja siirup. Maitsesta soola ja pipraga.

Idee: Nami-nami.ee

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare