2.7 C
Rapla
Pühapäev, 12 mai 2024
SportJaak Karp: “Suure tõenäosusega on see viimane hooaeg meistriliigas.”

Jaak Karp: “Suure tõenäosusega on see viimane hooaeg meistriliigas.”

Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskonda ootab lähikuudel ees tõehetk – kas meistriliigas mängimine saab jätkuda või mitte. Pall on hetkel Rapla valla käes, kelle otsusest sõltub, kas toetamist jätkavad ka nimisponsorid.

Nimisponsoritega lõpeb Rapla esindusmeeskonnal toetusleping selle hooajaga. Meeskonnale on toetajad andnud selge signaali, et toetuse jätkumine sõltub sellest, kas Rapla vald on nõus korvpalli toetama vähemalt samas mahus, nagu seda on tehtud kolm aastat (100 000 eurot aastas) või mitte. Vald on aga seni olnud seisukohal, et toetust plaanitakse kärpida lausa poole võrra. Mis saab korvpallikoolist ja esindusmeeskonnast edasi, sellest räägib Rapla korvpallikooli mänedžer Jaak Karp.

Kas kõige suurem valukoht on valla toetuse vähenemine?
Jaak Karp: Meil on kaks muret. Üks on noortesport, mille toetust on aastast 2022 vähendatud väga drastiliselt, teine on esindusmeeskond, kelle toetusperiood sai läbi ja uut otsust ei ole. 31. detsembril lõppes valla toetus ära ja me oleme saatnud uue taotluse, aga vastust ei ole tulnud. See otsus mõjutab selle aasta lõpetamist ja järgmist hooaega. Vallast on tulnud väga selged signaalid, et on plaan esindusmeeskonna toetust vähendada poole

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Poltergeist
6. märts 2024 21:23

Sedasi on varsti ainult kolme suure linna korvpallimeeskonnad.Kaob viimanegi võimalus Raplas kellelegi kaasa elada.

Johhaidii
8. märts 2024 08:41

Mis siin Raplas siis üldse enam teha on? Aastaid on korvpalli meistriliiga tasemel mängitud ja nüüd siis lihtsalt otsustati, et seda pole enam vaja. Hämmastav tainakari.

Kutt
8. märts 2024 13:56

Rapla korvpall on ainus, millega Rapla veel kuidagi pildis on. Kuidas küll ei suuda Rapla valla ametnikud seda raha eraldada. Vähendage ametnike ridu, paariks loe ja poole vähemaks! Kui raha pole, peaks ju ka valla ametnike ridu vähendama.