Imeliselt õhulise ja suussulava koogi valmistamiseks läheb vaja:
Tainas: 100 g võid, 1 dl suhkrut, 1 muna, 2,5 dl nisujahu ja 1 tl küpsetuspulbrit.
Täidis: 400 g kohupiimapastat või kergema tulemuse saavutamiseks kasuta lahjat 0% rasvasisaldusega kohupiimapastat, 400 g toorjuustu, 1 tl sidrunimahla, 2,5 dl suhkrut, 1 tl vanillisuhkrut, 1 dl kartulijahu ja 5 muna
Tee nii:
Tõsta täidise komponendid vähemalt tund enne kasutamist lauale, et ained oleks toatemperatuuril.
Sega põhja jaoks pehme või ja suhkur, lisa muna, küpsetuspulber ja jahu ning sega ühtlaseks massiks. Võta lahtikäiv küpsetusvorm (24 cm), pane põhja küpsetuspaber ja määri servad võiga kokku. Suru tainas vormi põhja ja äärtesse ning pane vorm täidise valmimise ajaks külmkappi.
Pane täidise komponendid suurde kaussi ja sega mikseriga ühtlaseks kohevaks massiks ning vala täidisesegu põhjale.
Küpseta kooki 175 kraadi juures 60 minutit. Et koogi pealmine pind ära ei kõrbeks, kata poole küpsetusaja pealt kook fooliumiga.
Enne serveerimist lase koogil täielikult maha jahtuda. Eemalda jahtunud kook vormist ja serveeri suvemarjadega.