19.4 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
UudisedTuulikute rajamine Pae ja Lau külla läheb edasi

Tuulikute rajamine Pae ja Lau külla läheb edasi

Tuulikute rajamise teema Kehtna valla territooriumile on jätkuvalt kuum. Kohtumisel Ingliste piirkonna elanikega kinnitas TMV Green OÜ arendusjuht Jaanus Kivirand, et selle plaaniga minnakse edasi. Neljapäeval, 1. augustil oli Ingliste haridus- ja kultuurikeskusesse aruteluõhtule kogunenud ligikaudu viiskümmend kuulajat, kellest suur enamik näitas selle plaani suhtes üles vastumeelsust.

Neljapäevase kogunemise ametlik sisu oli tuuleenergiaalade T-1 ja T-2 detailplaneeringute lähteseisukohtade ja tulevikuplaanide tutvustamine. Seda tehti kolme ettekandega. Esialgu kuulati rahulikult, kuid tulisemaks läks olukord siis, kui küsimusi said esitada kohalikud elanikud.
Tuuleenergiaala T-1 kannab ka teist nime – Pae taastuvenergiapark. Kui anda nimele juurde geograafiline mõõde, paikneb T-1 Kehtna valla territooriumil Ingliste külast lõuna pool, Lau  

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
maa ja meremees
7. aug. 2024 16:44

ettepanek: järgmisel korral küsija tutvustab end, nimi, ja mis talust, või mis suhe on plaanitud alaga. Vahele ja üle karjumised ei ole aktsepteeritavad.

Täitsa olemas
8. aug. 2024 12:36

Maa ja meremehele, ehk paned oma nime ka kirja, siis saab teada, kes kriitikat teeb siin? mind näiteks ei häirinud, et ei teadnud, kes on kes. Tund aega räägiti ühte ja sama ümmargust mulli, mis ei andnud sisuliselt midagi uut teada. Inimesed said vaid poole tunni jooksul midagi küsida ja siis ka koheldi nagu kariloomi selle käigus, ruttu, ruttu nüüd, küsi sina, sina ära küsi, rohkem aega pole jne jne. Võiks ju aru saada, et tegemist on inimeste kodudega ja püüda mõista nende muret, aga mingit sisulist mõistmist ja tegelikku arutelu seal ju ei toimunud kahe osapoole vahel. Vald ja… Loe edasi »

Kohalik
8. aug. 2024 15:54

Aeti ümmargust mulli tõesti enamus aega. Koosolek algas kell 16:00, kuhu tavainimesed ei jõua kuna on vaja leiba teenida. Lihtsalt oli vaja teha linnuke ära, et on kohalikega arutatud nagu seaduses ette nähtud. Meenutas see aga teavitamist kuna küsimuste jaoks jäeti masendavalt vähe aega. Oleks eri päevade pea peale pidanud koosolekud panema. Tundus nagu inimesi naeruvääristati kui inimesed oma muret jagasid.

Pikk Herman
12. aug. 2024 22:38

Kes see orikas seal seda kokkusaamist dirigeeris ja arvas, et teeb Putinin, et keegi ei tohi enda arvamust avaldada. Mis isiklik suhe temal sellesse kuradima projekti on? Väga isiklik selgelt.