Ulvi Blande
Seekord pakume mõnusalt kleepuvat maiust, mis meenutab maitselt müslibatoone. Kõige suurem proovikivi oligi kogu mass ühtlaselt plaadile saada.
Vaja läheb: 2 tassi kaerahelbeid, 1 spl linaseemneid, 2 spl sulatatud võid, 1 spl tšiiaseemneid, 2 spl
erinevaid seemneid, natuke kuivatatud maasikaid, 1 spl kakaod, 4 spl mett, 50 g tumedat šokolaadi, natuke pähkleid.
Tee nii: haki pähklid ja šokolaad, sulata või. Sega kausis kaerahelbed, kakao ja seemned, lisa pähklid ja šokolaad. Sega kõik läbi ja lisa sulatatud või ning mesi. Sega veel kord. Segu peab tulema päris paks. Lõpus lisa kuivatatud maasikaid. Pane taigen küpsetuspaberiga täidetud plaadile. Plaat vali segu suuruse järgi. Mina kasutasin Selveri koogikarbi alust. Vajuta mass ühtlaselt laiali. Silu läbi küpsetuspaberi. Puista kaunistuseks peale maasikapuru. Jäta külmkappi tahenema. Päras lõika endale paraja suurusega ribad.