9.4 C
Rapla
Reede, 20 sept. 2024
ValladMärjamaa valdVana-Vigala TTK tulevikku arutatakse septembri teises pooles

Vana-Vigala TTK tulevikku arutatakse septembri teises pooles

Seoses võimalike reformidega kutsehariduses on liikunud jutud Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskooli sulgemisest. Augustis ütles kooli direktor Enn Roosi, et mõningad vastused võivad saabuda septembri esimese nädala lõpuks, aga nüüd ütles ta, et need lootused olid siiski ennatlikud ning õppeaasta esimese nädalaga ei ole pilt kooli saatuse osas selgemaks saanud.
Roosi sõnul on aga septembri teises pooles tulemas selleteemalised jutuajamised haridus- ja teadusministeeriumi esindajatega. Täpseid kuupäevi ta küll öelda ei osanud. Veel ütles ta, et õppeaasta algas Vana-Vigala TTK-s tavapäraselt. Heameelt valmistas direktori sõnul see, et tänavune õpilaste vastuvõtt oli viimaste aastate üks suuremaid.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Annika
12. sept. 2024 10:32

See on ikka täitsa aju vaba otsus.väga hea kool kus saavad õppida ka need kes on teistest nõrgemad,keda kuskile mujale ei võeta kooli.erivajadustega lapsed mis nendest saab siis kui enam koolis ka õppida ei saa.meie riik ei mõtle üldse reaalselt enam.s.t.valitsuse liikmed on peast segi läinud kui sellise kooli kinni panevad.see ei ole enam normaalne ega õiglane

Margus Toominga
13. sept. 2024 13:04
Vasta  Annika

Mina käisin seal koolis 2 aastat kui mind sealt lihtsalt minema aeti, olen ise ka erivajadusega noormees, aga paraku sellega seal ei arvestatud. Hiljem öeldi lihtsalt, et poleks pidanud sind vastu võtma seega tulin sealt koolist ära, sest sain aru et ega nad mind edasi nagunii ei lase!

Mul jumala hea meel, et kinni läheb.
Paras neile!!!