15.5 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
UudisedKehtna ja Järvakandi said DPD pakiautomaadid

Kehtna ja Järvakandi said DPD pakiautomaadid

DPD paigaldas 15. oktoobril Kehtnasse ja Järvakanti pakiautomaadid projekti raames, millega paigaldatakse 100 uut pakiautomaati üle Eesti. Üks DPD pakiautomaat on nüüd Kehtna kaupluse juures ning teine Järvakandi Grossi kaupluse kõrval.

DPD annab pressiteate kaudu teada, et suuremahulise pakiautomaatide võrgustiku laiendamisega tõuseb DPD Eesti pakiautomaatide arv 100 automaadi võrra kokku 207 pakiautomaadini. Möödunud aastal lisas DPD Eestis 32 uut pakiautomaati ning laiendas 21 olemasolevat.

„Uute pakiautomaatidega oleme võtnud eesmärgiks tulla inimestele võimalikult lähedale ja otsisime ekstra asukohti ja kuulasime klientide tagasisidet, et millistes asukohtades sooviti kindlasti uut või siis täitsa esimest pakiautomaati näha,“ selgitas DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss. Esimeste paika saanud pakiautomaatide puhul läheb peale paigaldust veel paar päeva aega süsteemide seadistamiseks enne kui automaadist pakke saab saatma hakata.

Uued DPD pakiautomaadid on tootja KEBA kõige värskem mudel, mille nähtavaimaks erinevuseks on kasutajasõbralikum, kaldenurga all olev ekraan. Seadmed paigaldab Hansab. DPD-l on Euroopas hetkel kokku üle 47 000 Pickup punkti, millest Baltikumis saab peale laiendustöid olema ligi 640 ning Eestis 206.

DPD grupi tellitud viimase e-kaubanduse uuringu järgi kasutavad Eesti elanikud teiste teenustega võrreldes kõige rohkem just pakiautomaate (80% küsitletutest), Läti elanikud eelistavad praegu veel tellida esmalt pakke koduaadressile ning seejärel pakiautomaati (45% küsitletutest) ning leedulastest tellib oma saadetised pakiautomaati 42% e-ostlejatest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare