17.7 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
UudisedKehtna vallavalitsuses viirus edasi ei hargnenud

Kehtna vallavalitsuses viirus edasi ei hargnenud

Kehtna vallamaja oli novembri alguses suletud seoses positiivse koroonatesti andnud töötajaga. Tänaseks on kaugtöö periood läbi ja ametnikud taas vallamajas.
Vallavanem Indrek Kullam ütles, et õnneks viirus nakatunud inimestelt enam edasi ei hargnenud ja teised töötajad ei haigestunud. Vallamajas jätkus töö möödunud kolmapäeval. Samas lisas Kullam, et vallavalitsus on soosinud kodukontorit nende töötajate puhul, kes selleks vajadust tunnevad ja kellel selleks võimalus on. Samuti soositakse kokkupuudete vähendamist. Võimalusel palub vallavalitsus ametnikega suhelda telefoni ja e-kirja teel.
Samuti on asutus otsustanud, et vastuvõtud toimuvad nii Kehtna vallamajas kui ka Järvakandi teenuskeskuses ainult eelneval kokkuleppel. Inimesed ei saa omatahtsi vallamaja ja teenuskeskuse ruumides liikuda. Kullam rääkis, et vastuvõtule tulevate inimestega tegeletakse juba uksel ja suunatakse esmalt koosolekuruumi. Seal antakse kodanikele mask ja palutakse käed desinfitseerida.
Valla üldisest olukorrast rääkides ütles Kullam, et hetkel on kõik kontrolli all. Väga olulisi ümberkorraldusi allasutuste töös tulenevalt kokkupuudetest koroonapositiivsetega ei ole tulnud teha. Iga päev lisandub vallavanema sõnul umbes üks positiivne test ning praegu suudetakse olukorda jälgida ja hallata.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare