6.1 C
Rapla
Esmaspäev, 6 mai 2024
UudisedMulgi Lihakarn toob Raplasse laia valiku sealihatooteid

Mulgi Lihakarn toob Raplasse laia valiku sealihatooteid

Raplas avab oma kaupluse Mulgi Lihakarn. Viljandis sündinud pereettevõte tegutseb Eestis pealinna kõrval ka mitmes väikeses linnas. „Mõtlesime, et miks mitte proovida ka väikeses Raplas seda tööd teha,” ütles ettevõtte esindaja Teet Soorm.

Kauplus seab end sisse Raplas Tallinna maantee ääres endise Mahlamäe poe ruumides.

Uksed plaanitakse avada 30. mail. Tegelikult sõlmis ettevõte lepingu rendipinna osas juba aasta tagasi.
Uste avamiseni on Raplas oodatust kauem läinud, kuna ettevõte laienes samal ajal jõudsalt mitmes kohas. „Tegime eelmise aasta lõpus lahti väikesed müügikohad Valgas, Võrus ja Mustamäe turul,” rääkis Soorm. Rapla kauplus pidi seega pisut ootama.
Kauplusesse otsitakse kolme töötajat. Soorm ütles, et neil on olemas ka inimesed, kes on valmis teistest linnadest kohale sõitma, kuid ta eelistaks palgata poodi kohalikud inimesed.
Kaupluse lettidele tuleb mitmekesine valik sealihatooteid. „Ise kasvatame sigu, ise tapame, ise lõikame, ise veame kohale, ise müüme,” võttis Soorm kokku. Valikust leiavad kliendid nii värsket liha kui ka näiteks pelmeene, suitsutatud lihatooteid, vorste ja konserve. Lisaks sealihale pakutakse ka eestimaist lammast ja vasikat.
Pind Tallinna maantee ääres kuulub Rapla Tarbijate Ühistule. Pärast Mahlamäe poe sulgemist toimetas pinnal mõnda aega vanakraamipood, kuid viimased aastad on ruumid tühjalt seisnud. Rapla Tarbijate Ühistu juhatuse esimehe Väino Sassi arvates on asukoht karnile sobilik, sest ümber on palju korterelamuid. „Toiduhinna tõusuga hakkavad inimesed üha rohkem toidutegemisega kodus vaeva nägema,” arvas ta ning lisas, et karnil on kindlasti oma roll. Samuti tõi ta välja, et üle tee asuv kauplus värske liha letimüügiga ei tegele. „Lihakarnil on seal tururuumi küll,” leidis Sassi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare