spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKuuldused pagulaste tulekust Kehtnasse on enneaegsed

Kuuldused pagulaste tulekust Kehtnasse on enneaegsed

Kehtna vallas levivad kuulujutud pagulaste tulekust, vallast kinnitati, et selliste soovidega pole ükski mi­nisteerium valla poole pöördunud.
Kehtna kohalikud teadjad sahistavad, et tühjadesse majandus- ja tehnoloogiakooli ühiselamutesse paigutatakse tulevikus pagulased. Kehtna vallavanem Indrek Kullam vastas Raplamaa Sõnumite pärimisele konkreetselt, et tegemist on tõesti vaid kuulujutuga. Vallaga selles küsimuses nõu pole peetud ja vald ei ole kindlasti ka oma nõusolekut andnud.
„See on tõepoolest kuulujutt,“ kinnitas ka Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli direktor Eero Kalberg. Ta usub, et kuna koolil on kaks õpilaskodu reservis, siis inimesed lihtsalt oletasid, et sinna võivad pagulased tulla. Kalberg arutles, et ilmselt pidi ka haridusministeerium pagulaste küsimuses oma võimalused üle vaatama, aga ta kinnitas, et mingisuguseid ametlikke ja tõsiselt võetavaid läbirääkimisi selles küsimuses kooliga peetud ei ole. Ei ole suusõnalisi ega veel vähem kirjalikke kokkuleppeid, ütles Kehtna MTK direktor.
Kalberg lisas, et reservis olevate õpilaskodude vastu on huvi tundnud hoopis Kehtna vald. Nimelt on vald tema sõnul mõelnud õpilaskodu kasutada perearstikeskuse naiste turvatubade tarbeks.
Katri Reinsalu

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused