2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
RSOsavõtjate jaoks oli ettevõtlusnädal inspireeriv ja kasulik

Osavõtjate jaoks oli ettevõtlusnädal inspireeriv ja kasulik

Teist aastat toimunud ettevõtlusnädalal osales sel aastal 300 inimest Raplamaalt ja kaugemaltki. Toimusid erinevad sündmused: toetuste ja ekspordi infopäev, ettevõtlike noorte maailmakohvik, ettevõtete külastused, majandusfoorum, ettevõtluspäev, salongiõhtu, raamatupidajate infohommik ja ümarlaud.
Üks ürituse eestvedajatest oli Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse ettevõtluskonsultant Riin Pallon, kelle sõnul said korraldajad osalejatelt positiivset tagasisidet. Osavõtnud olid arvamusel, et kõik pakutud sündmused olid asjalikud, ülevaatlikud, vajalikud, inspireerivad ja kasulikud.

Pikemalt loe 14. oktroobri Raplamaa Sõnumitest.
Mariliis Vest

Kõik uudised
Kuulutused