14.4 C
Rapla
Laupäev, 24 sept. 2022
spot_imgspot_img

Avis Rapla testib keskmängijat

14.oktoobri pärastlõunal saabus Tallinna lennujaama üle ookeani lennanud ameeriklasest keskmängija Mike Myers, kelle Rapla korvpallikooli esindajad soojalt vastu võtsid. Myersist loodetakse head täiendust Avis Rapla meeskonnale.
Myers asetatakse korvialusesse tsooni, kus ta ühes Will Artinoga kahepeale positsoone jagama hakkab. Sarnaselt Avis Rapla meeskonnas juba olevatele võõrleegionäridele on ka Myersi puhul tegemist 23-aastase värskelt ülikooli lõpetanuga, kes soovib Euroopas profikarjääri alustada. Rapla Korvpallikooli lehel kirjutatakse, et Mike Myers lõpetas kevadel ülikooli, University of Maryland Eastern Shore, mis lööb kaasa NCAA 1 divisjonis. Oma viimasel hooajal tõi mees eelmisele koduklubile keskmiselt 15,8 punkti ja 7,0 lauapalli.

Pikemalt loe 21. oktoobri Raplamaa Sõnumitest.
Mariliis Vest

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised