spot_img
3.8 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
RSRaplamaa keskerakondlased esitasid esimehe kandidaadiks Kadri Simsoni

Raplamaa keskerakondlased esitasid esimehe kandidaadiks Kadri Simsoni

20. oktoobril toimunud Keskerakonna Raplamaa piirkonna juhatuse koosolekul otsustati kandidaatide esitamine Keskerakonna XV kongressile. Esimehe kohale esitasid Rapla keskerakondlased aseesimehe Kadri Simsoni kandidatuuri.
„Keskerakond on Edgar Savisaare juhtimisel kasvanud Eesti suurimaks erakonnaks ning erakonna esimees on teinud väga tugevat tööd. Täna ei ole aga küsimus Edgariga vastandumises. Täna on küsimus selles, kuidas minna erakonnana edasi. Kadri Simson on aastakümnete jooksul tõestanud ennast tõsiseltvõetava poliitikuna riigi tasandil, kes suudab kõnetada nii erinevaid Eesti elanikke kui ka teisi erakondi. Meil on ees suur töö, tugevdamaks erakonda Tallinna kõrval ka teistes Eestimaa piirkondades. Ma ei kahtle, et Kadri on Keskerakonnale õige valik ning, et ta suudab meid viia edasi tugevamana kui täna,“ sõnas Mailis Reps.
Juhatuse liikmekandidaatideks esitati Raplast Riigikogu liikmed Mailis Reps, Tarmo Tamm, Mihhail Korb, Jüri Ratas, Toomas Vitsut, Enn Eesmaa, Aadu Must ja Priit Toobal, Tallinna abilinnapead Arvo Sarapuu ja Taavi Aas, Tallinna linnavolikogu esimees Kalev Kallo, Loksa linnapea Värner Lootsmann, Lasnamäe linnaosavanema asetäitja Jaanus Riibe ja Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni nõunik Jaak Aab.

Taavi Pukk

reklaam

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused