22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
RSAbivajajatele jagati mitu tonni toiduaineid

Abivajajatele jagati mitu tonni toiduaineid

Heategevuslik keskus Saagu Valgus vahendas eelmisel neljapäeval Rapla maakonna valdade abivajajatele sellel aastal viimast korda Euroopa Liidu toiduabi.
Kuigi toiduabi on vahendanud MTÜ Saagu Valgus Rapla maakonna inimestele ka varem, jagati sel aastal inimestele just Euroopa Liidu toiduabi. Euroopa Liidu toiduabi jagamisega käivad kaasas ranged reeglid ja nimekirjad. Pakkide saajate nimekirjad koostas sotsiaalministeerium vastavalt sellele, kes vajas sotsiaalabi kahel varasemal kuul enne toiduabi väljajagamist.
Valla sotsiaaltöötajatel ega Saagu Valguse töötajatel sõnaõigust nimekirja koostamisel või muutmisel ei ole. Välja jagamisel lasus aga just neil vastutus, et iga pakk jõuaks õige inimese ja perekonnani.

Stina Andok /foto: Siim Solman
Loe pikemalt 28. oktoobri Raplamaa Sõnumitest