21.7 C
Rapla
Esmaspäev, 4 juuli 2022
spot_imgspot_img

Politsei kontrollis sõidukijuhte

Reedel, 23. oktoobril olid Raplamaa politseiametnikel liikluskontrollis abiks kolleegid Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskusest. Kokku kontrolliti 882 juhti. Avastati 19 piirkiiruse ületamist ja viis juhtimisõiguseta juhti. Üks sõidukijuht toimetati narkojoobe kahtlusega täiendavasse kontrolli.
Esmaspäeva, 26. oktoobri hommikul kell 7-8 kontrollis politsei juhtide joovet Märjamaa vallas Märjamaa-Koluvere tee 1. kilomeetril. Kokku kontrolliti ligi 500 sõidukijuhti.
Kontrolli käigus tuli politseil liiklusest eemaldada neli juhti, kellel mõõdeti alkoholi tarvitamise tunnused. Lisaks sellele ei kasutanud üks sõidukijuht turvavööd.
Rapla politseijaoskonna patrullitalituse juhi Margus Kaldma sõnul peab iga sõidukijuht teadma ja tundma oma vastutust selles rollis.
“Hea meel on selle üle, et valdavalt osalevad liikluses inimesed, kellele läheb korda enda ja teiste ohutus. Muidugi on häiriv see, et jätkuvalt on inimesi, kes ei saa aru, millal peaks oma nädalavahetuse lõpetama, et mitte endale ja teistele ohtlikuna autorooli minna. Ilmselt siis ei nähta nende inimeste kodus ega töökollektiivis sellises olekus nädala alustamises mingit probleemi,” ütles Kaldma.

Heiko Leesment, politsei- ja piirivalveamet

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised