8.8 C
Rapla
Reede, 24 sept. 2021

Alu SK karikavõitjad on Kairo Kadarpik ja Kaie Nurmsalu

Möödunud pühapäeval, 1. novembril peeti neljandat korda Alu spordiklubi karikavõistlusi sulgpallis. Meeste konkurentsis võttis võistlustest osa kümme sulgpallurit, kes jagati kahte viieliikmelisse alagruppi. Alagruppides mängisid kõik osalejad omavahel läbi ning paremusjärjestuse alusel moodustati seejärel play-off paarid.
Turniiri võitis Kairo Kadarpik (Rapla), kellele järgnesid Margus Miller (Kohila) ja Egon Viira (Kohila). Naiste konkurentsis osales seitse mängijat, kes kõik omavahel läbi mängisid. Esikoha saavutas Kaie Nurmsalu (Rapla). Teine oli Ülle Laasner (Rapla) ning kolmas Piret Pärnmaa (Tori).

Siim Jõgis
Loe pikemalt 4. novembri Raplamaa Sõnumitest

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised