1.9 C
Rapla
Laupäev, 23 okt. 2021

Domagoj Bubalo liitub taas Rapla meeskonnaga

Eelmisel hooajal Rapla korvpallimeeskonna Alexela meistriliigas kolmandale kohale aidanud Domagoj Bubalo (24) tõmbab taas selga Rapla särgi. Platsil võib teda näha juba kolmapäeval, 4. novembril, kui Avis Rapla võõrustab Balti liigas Leedu klubi Kedainai Nevežist.
Horvaatiast pärit Bubalo on sel hooajal mänginud Saksamaa Bundesligas, esindades Medi Bayreuthi meeskonda. Algul võeti ta sinna ühe kuu pikkuse lepinguga, et asendada vigastada saanud keskmängijat. Pärast lepingu lõppemist ei soovinud klubi seda jätkata.
Avis Rapla kasutas võimaluse ära ning nüüd võib meest taas näha mängimas Sadolini spordihoones. Bubalo jõudis Eestisse alles teisipäeva öösel vastu kolmapäeva ning ei saa seega enne esimest mängu palju meeskonnaga koos treenida.
Bubalo taasliitumine tähendab seda, et Raplas ei jätka meeskonnas testimisel viibinud Mike Myers. Avis Rapla mänedžer Jaak Karp ütles, et Myers ei olnud halb mängija, aga võrdluses Bubaloga jääb ta alla. Karp lisas, et pärast Bubalo liitumist enam aktiivselt uusi täiendusi ei otsita. Samas ei välistanud ta, et hooaja jooksul võib mõni mängija veel Rapla ridu täiendada.
Siim Jõgis

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised