9.9 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSSeeriavõistluse teise etapi võitsid Kalda ja Saluma

Seeriavõistluse teise etapi võitsid Kalda ja Saluma

Laupäeval, 14. novembril toimus lauatennise seeriavõistluse teine etapp Märjamaa spordiklubi auhindadele.

Turniirist võttis osa 47 mängijat. Meeste absoluutarvestuses sai esikoha Kalju Kalda, kellele järgnesid Ants Hendrikson ja Reino Ristissaar. Naiste absoluut­arvestuse kolm paremat olid Ketrin Salumaa, Riin Oviir ja Marika Kotka.
Kalju Kalda on võitnud senised kaks etappi ning asub üldarvestuses esikohal. Sarnaselt Märjamaa etapi tulemustega on ka üldarvestuses teisel ja kolmandal kohal vastavalt Hendrikson ja Ristissaar. Naiste konkurentsis moodustavad kahe etapi järel esikolmiku Marika Kotka, Ene Laur ja Ketrin Salumaa. 2015. aasta viimane etapp toimub 13. detsembril Alu spordiklubi auhindadele. Kokku on lauatennise seeriavõistlusel seitse etappi.

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused