2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
RSFOTOD: Sepavasarad löövad „kolmes keeles“

FOTOD: Sepavasarad löövad „kolmes keeles“

Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolis löövad kaks nädalat sepavasarad n-ö kolmes keeles.  

Rahvusvahelised koostööprojektid on ametikooli õppetöö lahutamatu osa. Praegu on siin kokku kaheksa sepa- ja metallitöö eriala õpilast Riia kunsti- ja käsitöökoolist ja Soomest Jyväskylä ametikoolist ning kaks õpetajat.
Vana-Vigalas on käsil esimene kohtumine kolme kooli õpirände raames, seda enam, et koostööprojekti eestvedaja on just Vana-Vigala ametikool. Õpilased näevad ja kogevad, kuidas toimub sarnase eriala õpetamine teistes õppeasutustes, missugused on õppetöökojad, praktiseerida saab erialast keelt ja omavahel lihtsalt suhelda, samuti tehakse tutvust teiste riikide sepatööga.

Reet Saar / Fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 18. novembri Raplamaa Sõnumitest

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused