spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSRapla spordihoone ühes riietusruumis käib põhjalik remont

Rapla spordihoone ühes riietusruumis käib põhjalik remont

Reedel, 13. novembril algasid Rapla spordihoone ühes riietusruumis renoveerimistööd. Remonti läks kõige suurem riietusruum, kus asub ka saun. Rapla korvpallikooli juhataja Jaak Karp ütles, et kolmest riietusruumist oli just selle seisukord kõige hullem.
Renoveerimistöödeks sai Rapla korvpallikool sihtotstarbelist toetust kultuuriministeeriumilt. Karp ütles, et algul lootis ta selle toetusega korda teha kaks riietusruumi, kuid tundub, et olemasolevast summast piisab ainult ühe korrastamiseks. Põhjus seisneb selles, et ruumi seisukord oli kardetust hullem ning remonti alustati sisuliselt nullist. Karp ütles, et vahetusse lähevad nii kanalisatsioonitorud kui ka põrand. Lisaks tehakse korda saun ning loomulikult saab ruum värske ilme, mida hakkavad kaunistama sportlasi motiveerivad loosungid.
Eriti suurt heameelt avaldas Karp selle üle, et korda saab sauna. Ta ütles, et sauna ei ole saanud korralikult kasutada mitu aastat, sest see ei pidanud sooja. Selle üle nurisesid just täiskasvanute treeninggrupid, kes käivad trennis õhtuti, kui korvpallikooli treeningud on läbi.
Kui kõik läheb plaanipäraselt, saadakse remondiga valmis jõuludeks. “Probleem on ainult õigete ustega. Need võime saada pärast jõule,” lisas Karp.

Siim Jõgis / Foto: Siim Solman

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused