3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 29 sept. 2021

FOTOD: BC Raplamaa noored võitsid koduse turniiri täiseduga

 

BC Raplamaa U-14 meeskond oli taas kord võidukas – Sadolini spordihoones toimunud Euroopa noorte korvpalliliiga esimesel etapil saavutati esikoht.

Sama võistkond tuli kevadel nii Eesti kui ka Baltikumi meistriks ning võitis juunikuus Itaalias omavanuste kõrgetasemelise turniiri. Võistkonna üks treeneritest Viljo Sinikas ütles, et kui poisid jätkavad treenimist, võib neist nii mõnelgi olla tulevikku Eesti korvpalli tipus.
Reedest pühapäevani madistasid Sadolini spordihoones Ida-Euroopa riikidest pärit kaheksa noortevõistkonda. Kohal olid Pomerania (Poola), SKM (Leedu), Vilniuse KM (Leedu), Vantaa PuHu (Soome), Klaipeda Knasisus (Leedu), BS Spars (Latvia), Georgia 2002 (Gruusia) ja loomulikult kohalik meeskond BC Raplamaa.
Euroopa noorte korvpalliliiga (EYBL) U-14 vanuseklass koosneb kokku 32 meeskonnast, kes on jaotatud kahte võrdsesse gruppi. Eestist osalevad sellel võistlusel veel Tallinna Kalevi ja Kalev/Cramo noortemeeskonnad, aga nemad on teises grupis. Käesoleva hooaja tulemuste põhjal moodustatakse järgmise aasta U15 vanuseklassiks kaks divisjoni.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 25. novembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised