21.7 C
Rapla
Esmaspäev, 4 juuli 2022
spot_imgspot_img

Jõgevamaa käis uurimas Märjamaa valla ühinemiskogemusi

Riigivalitsuse kehtestatud näitajad on pannud vallad ühinemise osas taas tõsisemalt aru pidama. Teisipäeval tuli Märjamaa valla liitumiskogemust uurima Jõgeva maakonna omavalitsuste liit (JOL), kusjuures eriline huvi oli endise Loodna vallaga seotud nüanssidel.
Jõgevamaal on kümme valda ja kolm linna. Paar piirkonda kompavad ühinemist.
JOL-i tegevjuht Raivo Suni põhjendas, miks tuldi just siia: „Raplamaal on olemas mitu ühinemiskogemust, lisaks on teie maakonnas ka head analüütilised näited. Loodna valla osas oli meil eriline huvi teada saada, kuidas toimetas enne ja mida arvas ühinemisest üks väike vald.“

Reet Saar / foto: Reet Saar
Loe pikemalt 25. novembri Raplamaa Sõnumitest

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised