spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSKohila võrkpalliklubi jätkab Balti liigas täiseduga

Kohila võrkpalliklubi jätkab Balti liigas täiseduga

Naiste Balti liiga põhiturniir jätkus nädalavahetusel kaheteistkümne vastasseisuga, millest neli peeti Eestis. Nii laupäeval kui ka pühapäeval käisid väljakul kõik 12 võistkonda.

Eesti võistkondadest oli laupäeval võidukas Kohila võrkpalliklubi, mängides Lätis 3:0 (13, 9, 20) üle Jelgava naiskonna. Üleplatsimängijaks kerkinud Kertu Laak panustas kasuteguri +12 juures võitu 14 punkti. Kateryna Dudnikova ja Laura Parts lisasid Kohila edusse 12 ning Iryna Brezgun 11 silma. Marie Aasorg tõi võitjatele 10 punkti.
Kohila naiskonna võidu võtmeks kujunes edukas tegutsemine rünnakul, kui koguni 57 protsenti üritustest lõppes punktivõiduga. Koduvõistkonna sama näitaja oli vaid 32 protsenti. Sulustamisega teenisid Kohila naised 18 ja Jelgava 7 punkti. Märkimist väärib veel asjaolu, et Kohila esindus eksis pallingul vaid ühel korral.
Täiseduga jätkav ja seitsmes senises voorus vaid ühe geimi loovutanud tiitlikaitsja Kohila võrkpalliklubi saavutas pühapäeval Läti turnee teises mängus 3:0 (16, 21, 14) võidu tabeli keskmiku VK miLATssi üle. Koguni 64-protsendiliselt (14-st 9) rünnakuid realiseerinud Kertu Laak panustas võitu 10 punkti. Laura Parts ja Kateryna Dudnikova assisteerisid 8 silmaga. Kohila naiskond oli vastasest selgelt parem rünnakul, kui koguni 71 protsenti üritustest lõppesid punktivõiduga. Võõrustajate sama näitaja oli vaid 36 protsenti.
Seitsme vooru järel on täisedu 21 punkti koos Kohila võrkpalliklubil. TTÜ/Tradehouse järgneb 19 punktiga. Punktisaagi seitsmeni tõstnud Tallinna Ülikool tõusis võiduga play-offi konkurentsi. Tartu Ülikool/Eeden on nelja silmaga turniiritabelis eelviimane ja Famila/Võru võrkpalliklubi kolme punktiga viimane.

Eesti võrkpalliliit / foto: Siim Solman

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused