24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Rapla Vanakraami Pood kolis peatänava äärde

Juba mõnda aega oli näha, et Raplas endise Mahlamäe A ja O poe ruumides põlevad õhtuti tuled ja midagi on teoksil.

Kuni selle nädala alguseni oli selge, et sinna kolivad uued rentnikud, kuid sellega ka info piirdus. Esmaspäeval teatas aga Rapla Vanakraami Pood oma Facebooki lehel, et on asukohta vahetanud. Lõunast avati uksed Mahlamäel.
Varem Viljandi maantee ääres üsna Nore keskuse juures asunud pood otsustas Rapla peatänava äärde kolida. Omanik Katre Laane ja juhatuse liige Kaja Jõulu kinnitavad kui ühest suust, et peamine kolimise põhjus oligi just parem asukoht.

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 9. detsembri Raplmaa Sõnumitest

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised