6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSNurmijärvi LC Kanerva heategevusprojekt toetas Raikküla kooli

Nurmijärvi LC Kanerva heategevusprojekt toetas Raikküla kooli

Rapla valla/maakonna ja Nurmijärvi valla koostöö on kestnud juba üle 20 aasta. Koostöö on mitmekülgne ja iga-aastane koostööleping sõlmitakse jõulude ja uue aasta vahelisel ajal, kui kiired aastalõputööd on seljataga.

Koostööleping kajastab peamiselt tööalaste kogemuste vahetamist, kollektiivide osalemist sõpruspiirkonna üritustel ja infovahetust kohalike ürituste kohta, kuhu on teretulnud sõprusvalla esindajad.
Ametliku kokkuleppe väliselt tehakse samuti koostööd, mille üheks näiteks oli novembris 2015 Nurmijärvi Lions klubi Kanerva korjandus Raikküla koolile.
Kanerva klubi heategevuskorjandused Eestisse algasid 3 aastat tagasi, kui Koluvere hooldekodust tuli palve abistada hoolealuseid riiete ja jalatsitega. Kogusime suure kaubaauto täie asju, millest laste riided, jalatsid ja pisut muud kraami tõime Raikkülla. 2015. aasta kevadel viisime annetused Ida-Virumaa kahele asutusele.
Novembris kogusime klubi liikmetelt peamiselt riideid ja jalanõusid Raikküla koolile. Peale selle annetasime spordivahendeid, mänguasju ja muud igapäevases elus vajalikku. Andjate rõõm oli suur, kui saime kuulda, et annetused on võetud tänuga vastu. Klubis vastutab Eesti korjanduse korraldamise eest endine raplakas Riina Mattila.
Klubilaste meelest on just sellised projektid Lions-tegevuse parim osa. Koos tegemisest on rõõm nii saajal kui ka andjal.

Riina Mattila, Nurmijärvi Lions Kanerva 1. asepresident

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare