spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
RSVesiroosi päkapikupäev paneb proovile laste ettevõtlikkuse

Vesiroosi päkapikupäev paneb proovile laste ettevõtlikkuse

Rapla Vesiroosi gümnaasium on juba aastaid tähistanud päkapikupäeva ning traditsiooniliselt ühendanud selle kohvikupidamisega. Samamoodi sai ka eelmisel neljapäeval kooli koridorides vahvaid päkapikke silmata.

Kõikjal sagivad lapsed, kel peas päkapikumütsid ja seljas jõulused puna-valged riided. Terve koolimaja on juba jõulumeeleolus. Fuajees seisab uhke kuusk, mille on kaunistanud koolipere usinad meisterdajad. Kuuse ümber laudadel on aga kõikvõimalikke hõrgutisi ja vahvaid meisterdusi.
Ühe uuendusena võtsid sel aastal jõululaadast osa viiendad klassid, kelle ülesandeks oli olla ettevõtlik. Ise tuli moodustada meeskonnad, mõelda, mida müüa, ja panna paika ka strateegia, kuidas edukat müügitööd teha. Käsitöö ja kodunduse õpetaja Terje Raudsepa ütleb, et see imiteerib kenasti reaalset maailma, kus samamoodi tuleb katsetades leida, mida üldse müüa tasub ja kuidas seda kõige paremini teha.

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 16. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused