2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
RSFOTOD: Järvakandis avati Grossi pood

FOTOD: Järvakandis avati Grossi pood

Reede, 18. detsembri hommikul kell kümme tegi Järvakandis uksed lahti uus Grossi toidukaupade pood. Huvi uue kaupluse vastu oli kohalike elanike seas suur, sest vabu parkimiskohti enne lõunat ei olnud ning müügisaal oli inimesi täis.

Kella üheteistkümne paiku venisid järjekorrad küll poole müügisaalini, sest üks kahest kassast lakkas töötamast.

Uus Grossi kauplus on Järvakandi suurim toidupood. Kogu pindala on seal 917 ruutmeetrit, millest müügisaal moodustab 580 ruutmeetrit.

Grossi toidukaupluste keti omanik Oleg Gross küll avamisel ise kohal ei olnud, kuid ütles telefoni teel, et on uue kaupluse avamisega väga rahul. Uus maja pandi püsti Grossi kaupluste jaoks rekordilise ajaga. Kopp löödi maasse 19. septembril ning 18. detsembril toimus juba kaupluse avamine. Gross ütles, et maja ehitati nii kiiresti, sest pood sooviti avada kindlasti enne jõule. Vahepeal tekkis tema sõnul ka hirm, et avamine lükkub jaanuarisse, kuid õnneks seda ei juhtunud.

“On ju teada, et jõulud ja jaanipäev on kaubanduses kõige tihedam aeg,” sõnas ta.

Gross ütles, et sellest investeeringust on kindlasti kasu kohalikele elanikele, sest ühe poe lisandumine toob kaasa hinnasõja, mis peaks hindasid alandama.

Järvakandi vallavanem Mart Järvik ütles, et Grossi poe avamine on Järvakandi jaoks sellel aastal neljas suur sündmus. Esimesed kolm olid Krynicki jäätmeklaasi tehase lõplik valmimine, Elme Messer Gaasi hapnikutehase avamine ning liivapesutehase avamine.

Siim Jõgis / Fotod: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused